Ripple (XRP) is waar de potentie ligt, niet Bitcoin

Ripple (XRP) is waar de potentie ligt, niet Bitcoin

Ripple, xrp

Ripple is oneerlijk laag geprijsd vanwege de correlatie die het heeft met Bitcoin volgens de cryptocurrency-analist, genaamd MagicPoopCanon.


Ripple heeft nut

Doordat XRP in staat is om heel snel en effectief waarde te versturen, heeft het grote strepen voor op zijn concurenten, zoals SWIFT volgens verschillende analisten. Alleen is dit precies wat nog niet genoeg erkend wordt en de reden waarom analisten Ripple ondergewaardeerd vinden. Momenteel wordt Ripple, onder leiding van CEO Brad Garlinghouse, geschat op een waarde van $10 miljard.

Recent heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat bedrijven niet meer direct XRP kopen, maar dit doen op de secundaire markt. Dit werd als positief beschouwd door XRP-investeerders die al lang klagen over de grootschalige liquidaties van de token door Ripple Inc.

Op twitter zei de analist het volgende:

“XRP heeft echt nut en daarom heeft het een meetbare waarde. De munt is echter niet redelijk geprijsd, omdat het samen met BTC wordt verhandeld. BTC is een cryptomunt die niet echt een nut heeft. Daarom denk ik dat XRP hierdoor ondergewaardeerd kan zijn. ” – Vertelt de bekende Twitter analist genaamd MagicPoopCannon.


Bitcoin heeft zijn voordelen maar mist nut

Het is de analist zijn mening dat Bitcoin, hoewel cruciaal voor het ecosysteem, geen nut heeft.

Hij beweert dat Bitcoin zijn waarde af zal nemen als het niet snel gebruikersnut vindt. Dit ondanks dat het tot nu toe het meest waardevol is gebleken vanwege zijn speculatieve aard. Het is niet voor niets dat de prijs van de munt opliep als hoogtepunt tot $20.000 tijdens de bull run van 2017.

What is BTC really worth? Since pure speculation basically drove it to 20K, BTC could still be enormously overpriced. BTC needs utility now. It needs to prove it’s value to investors. Without utility, demand will fall. Without demand, it’s fair value could be dramatically lower.

— MAGIC (@MagicPoopCannon) 2 januari 2020


‘Bitcoin betekent dat we niet hoeven te dealen met slecht monetair beleid’

Toch benadrukt de analist ook verschillende sterke punten van de munt. Hij noemt dat BTC bijvoorbeeld een censuurweerstand kan weerstaan en een schild voor onzorgvuldig monetair beleid is.

“BTC is zoals elk activum precies waard wat beleggers bereid zijn ervoor te betalen op een bepaald tijdstip. BTC is geen nutsmunt zoals XRP. BTC is een SoV versus valuta. BTC betekent dat we niet hoeven te dealen met een shitty monetair beleid, buitensporige kwantitatieve versoepeling en exponentiële LoV. ”


1 miljard XRP vrijgegeven

In het begin van het jaar, en als onderdeel van zijn decentralisatiestrategie, heeft Ripple Inc. 1 miljard XRP vrijgegeven uit escrow. Dit tot grote ergernis van het XRP-leger.

— Whale Alert (@whale_alert) 1 januari 2020

Read More

Leave a comment